2009.02.03. 15:32 teddike

There once was a brade lad named Leonard

Címkék: sorozat how i met your mother the big bang theory 2008 2009

Az a nagy helyzet, hogy még mindig röhögök, fogom a hasam, meg ilyenek. A pár hete csak két sorozatra csökkent hétfői szitkom blokk ismét nagyon jó volt. Úgy látszik a február hónap jó részekkel kezdődik. A Worst Week nálam elment pihenni, igaz nem sok rész lesz belőle az évadban, majd valamikor behozom magam, de már ismét vágom a centit, hogy egy újabb Big Bang részt láthassak. 

the big bang theory

Habár nagyon sok a How I Met Your Mother (Így jártam az anyátokkal) rajongó, és sokkal jobban is szerethetik az emberek (mármint idehaza), addig szerintem a negyedik évad kicsit ellaposodott. Jöttem itt a hol jó, hol nem tetsző részek leírásával, de most már egyértelmű, hogy az évad fele akár  mehetne is a kukába. Nem mondom, hogy a heti rész szar lett volna, de semmi extra nincs benne, nem hoz semmivel sem többet, mint amennyit megszoktunk tőle, és ez már már zavaró. Az a helyzet, hogy amíg Barney nagyon sok mindent képes kezelni, és nagyon sokszor röhögünk rajta, addig a többiek kezdenek olykor idegesítően gyengék lenni, semmi poén, vagy csak a nagyon fárasztó fajtából. Ezek nagy része igaz a mostani részre is, amin röhögtem párszor, de amikor vége volt, szerintem el is felejtettem, hogy min. Attól még lehet erre adni egy 6/10, de nem többet sajnos.

Ezzel szemben a Big Bang Theory, nem csak attól jó, hogy hoz egy átlagos szintet, hanem próbál minden részben egy kicsivel több lenni ennél. Nem kell valami hatalmas dolgokat elképzelni, de egy egyszerű nézés, viselkedési forma vagy helyzet dobhat nagyon sokat a részen. Ebben Leonard hatalmas nézései, főleg a végén, vagy Penny kiakadás, na meg Sheldon szereplése jelentett ismét egy kicsi színt a megszokottban, és ezzel el is érte a sorozat, hogy sokkal jobban élvezzem ismét, mint az "anyakeresőt". Pontok tekintetében 8/10.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://teddike.blog.hu/api/trackback/id/tr293140929

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása