2009.02.05. 12:09 teddike

90210 - Aimee Teegarden

Címkék: sorozat 90210 2008 2009

Rég volt szó a sorozatról, de most ismét egy nagyon kevés értelmét láttam annak, hogy írjak pár sort. Az ok, mert van ilyen is, hogy ezt megírom az Aimee Teegarden. Beugrott mindenkinek, hogy kiről van szó? Segítek, ő játssza Julie-t a Friday Night Lights-ba, ő a Coach lánya, és mivel az a sorozat lepihent, illetve csak 13 részes idényt futott felkérték a 90210 egyik vendégszerepére. 

90210

Ami szép meg jó, örültünk is neki, mikor meghallottuk a hírt, hiszen egyik kedvencünk volt az FNL során, de sajnos kicsit csökkent a lelkesedés, amikor megláttam az első részben a 90210 csapatban. Egy megszokott társaságba nehéz behozni valakit, főleg egy olyan szereplőt, akitől teljesen mást vártunk eddig, vagy más miatt szerettük. Senki kedvét nem szeretném ezzel elvenni a sorozattól. A 15. részt kell kérni az amerikai rokonoktól, vagy Torrent barátunktól. A rész címe egyébként Help me, Rhonda! lett. 

Aimee egy olyan csajt alakít a részben, aki Ethan barátja lesz egy baleset következtében. Innentől majd megtudjuk, hogy mi lesz vele, mindenesetre vannak elképzeléseink. A sorozatról eddig erre tudtatok olvasni, illetve itt volt még róla szó.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://teddike.blog.hu/api/trackback/id/tr523140937

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása