2009.03.16. 15:34 teddike

Iron Man 2

Címkék: film 2010 iron man 2

A 2008-as év egyik legjobb popcorn mozija volt számomra az Iron Man, és az éves legjobbak közé is beraktam. Úgy vagyok vele, ha nem jött volna a Sötét Lovag (de jött), akkor a legjobb blockbuster számomra egyértelműen a Vasember lenne. Talán ezek miatt az élmények miatt, a folytatásról is mindenképpen szót kell ejteni. 

Egyrészt kezdeném azzal, hogy a forgatást idén márciusban kezdik el, jöhetnek esetleg képek erről, a bemutató pedig majd 2010-ben lesz, hasonlóan a nagy nyári blockbuster időszakban. Ami pedig szintén új hír, hogy ha minden igaz, akkor Scarlett Johansson aláírt és ő lesz Black Widow alakítója. Illetve Mickey Rourke is most már biztos, hogy a második rész szereplője. 

A végére meg jöjjön egy kép, ami már most készült, építik javában a díszletet:

iron man 2
 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://teddike.blog.hu/api/trackback/id/tr123141026

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása