2009.03.18. 13:08 teddike

Penny Blossom

Címkék: sorozat how i met your mother the big bang theory 2008 2009

Az új részek után, ami a How I Met Your Mother-t vagy a The Big Bang Theory-t illeti, mindig szoktam írni egy rövid bejegyzést arról, hogy mennyire jó vagy rossz az aktuális rész. Magam sem tudom pontosan megmondani, miért írok mindegyik 20 perc után, de valahogy megszokott dolog lett. A héten sem hagytam volna ki semmi pénzért az új adagokat. Főleg a TBBT miatt persze, de gyorsan meg is kell jegyeznem, hogy az ellaposodott HIMYM végre valami normális résszel jelentkezett, vagy csak én élveztem túlságosan az új részt?

the big bang theory season 2

Folytatva a TBBT rajongásomat, ez a rész is bebizonyította, hogy nem kell ide semmilyen nagyobb vendég, vagy valami extra történés, ettől függetlenül simán padlót lehet fogni a nevetéstől. Az alap annyi volt, hogy Penny csinálna egy saját vállalkozást, és ebbe a fiúkat is szépen lassan bevonták. Mi meg nem győztük kapkodni a fejünket a sok poén kapcsán. Pontok tekintetében 8/10. Nem sok mindent kell már ehhez hozzátenni, stabil nézettség, még két évad a zsákban, hasonló folytatást.

A HIMYM, nálunk Így jártam az anyátokkal, mostanában nem teljesített valami jól, a héten viszont ismét találtak valami jót az írók, és az eddigiekhez képest sokkal jobban szórakoztam rajta. A történet röviden annyi volt, hogy Lilly elárulta egyik nagy titkát, hogyan is szólt bele Ted életébe. Illetve Robin reggeli műsora került előtérbe. Az egész tele volt jó poénokkal, csak nagyon kevés alkalommal éreztem erőltetettnek az eseményeket. Részemről 7/10. Itt is megjegyezném, hogy stabil nézettsége van a show-nak, még nem rendelték be az ötödik évadot, de ez biztos megtörténik majd, illetve az is kiderült, hogy elvileg az évad végén megtudjuk majd, hogy ki az anyuka. Így legyen!

4 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://teddike.blog.hu/api/trackback/id/tr583141033

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Gyike 2009.03.18. 20:20:26

érdekes,valahogy én is most éreztem úgy,hogy a HIMYM nem volt annyira lapos,és én kifejezetten szakadtam Robin reggeli műsorán:) a TBBT meg annyira jó,hogy ilyen egyenletesen hozza a színvonalat,és tényleg hatalmas volt az egész.mint mindig:)

Ismeretlen_37501 2009.03.19. 19:40:23

Megnéztem újra a TBBT-t, hatalmas még mindig. Sokkal jobban szórakoztam rajta, mint egy hete...pedig ott volt Summer is :)

Ismeretlen_37501 2009.03.19. 22:29:25

Ez akkor is kemény: http://www.pennyblossoms.com/

Gyike 2009.03.20. 09:43:27

nekem a Summer-es rész annyira nem adta,mármint persze,voltak jó poénok,pl Howard leszólítós dumái,de hiányoltam Penny-t,szóval ez a rész azért mégis:) és ez az oldal...:) "Thank you,Penny Blossoms.These will be perfect to cover my bald spots.":)"one-day rush":))
süti beállítások módosítása