2009.04.01. 13:49 teddike

Penny és a halott kurva

Címkék: sorozat how i met your mother the big bang theory 2008 2009

Nem sok változásról számolhatok be ezen a héten sem. A Big Bang továbbra is hatalmas poénokkal operál, és végig röhögöm az egészet, amíg az Így jártam az anyátokkal szenvedős nagyon. És azt is el kell mondani, hogy az utóbbi nem tud az előbbi nélkül létezni. Felvezetés nélkül a HIMYM nem tud valami stabil számokat hozni, amíg a TBBT szinten minden körülmények között megállja a helyét. Nézettség szempontjából, a fiatalok körében is, teljesen kinőtte magát a sorozat. 

the big bang theory season 2

Közeledik az évad vége, a TBBT már biztosan visszatér a következő szezonra is. A HIMYM jövője sem kérdéses, igaz a mostani részeket látva én erősen elgondolkoznék azon, hogy jó lenne változtatni. Egyrést Lilly és Marshall poénjai szerintem teljesen sablonosak, nem sok újat tudnak belevinni, csak a helyzetek változnak, de hasonló területeket járnak körbe. Ted mint mondtam, csak akkor tud elemében lenni, ha valami csajról van szó. Robin csak kanadai poénokat ismer. Barney pedig bevállal mindent, amiért minden tisztelet az övé, de olykor még ő is kevés ahhoz, hogy jól érezze magát az ember. (5/10)

A TBBT viszont ezek teljes ellenkezője, igaz erős elfogultság beszél belőlem, de szerintem jogosan gondolom azt, hogy a második évad végig elég erős színvonalat képviselt. Voltak közepes részek is, de nem volt olyan, amin ne lehetett volna szakadni a röhögéstől. A héten Penny kapott egy "ellenfelet", beköltözött egy új csaj a lakásba. Új helyzet, és adott volt, hogy minden percben lesz valami új poén. (7/10)

(A végére még egy kép Penny-ről, csak úgy, mert jó.) 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://teddike.blog.hu/api/trackback/id/tr83141069

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása