2009.05.13. 16:11 teddike

Gossip Girl - Valley Girls (2x24)

Címkék: sorozat 2008 2009 gossip girl s2

Nem sok időt/sort szeretnék erre a bejegyzésre áldozni főleg, hogy egy hét múlva véget ér a második évad, és arról biztos lesz valamikor írás. De most egy rövid kivételt érdemes tenni. A héten volt az a bizonyos rész, ami a GG spin-off-ot vezette volna fel. A mostani pletykák szerint nem is lesz egyébként, de aki szeretné megnézni a fiatal Lilly életét, meg a testvérét, illetve a 80-as évekbe szeretne bepillantani egy kicsit, az a heti részt keresse meg valahol (a címben is ez szerepel).

gossip girl season 2
gossip girl season 2

A pletykákkal nem vagyok teljesen tisztában, majd kiderül mi lesz a jövője a sorozatnak. Mindenesetre a fiatal Lily-t, Brittany Snow játszotta, nem is rosszul. Habár nem tudom, hogy hosszabb távon mennyire lennénk kitartóak mellette. Most itt mindenesetre nagyon jó volt egy kicsit kivonulni a megszokottból, és flashback formájában bepillantani a Rhodes család életébe. Ami pedig még kiemelendő, hogy nagyon jó zenéket szedtek össze erre a részre, illetve a No Doubt is fellépett mint a Snowed Out. Aki nem látta az évad eddigi részeit, az is adhat nyugodtan egy esélyt ennek, főleg, hogy ez mindenképpen kiemelkedik a második évadból. 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://teddike.blog.hu/api/trackback/id/tr73141192

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása