2009.05.13. 00:09 teddike

Megan Fox vs. Olivia Wilde

Címkék: csajok megan fox olivia wilde

A reggeli mellett csorgassuk egy kicsit a nyálunkat, és csacsogjunk egy kicsit. Történt ugyanis ebben a csodásnak nem nevezhető évben, hogy már két nagyobb szavazáson is lemaradt az első helyről egyik nagy kedvencünk. A hírnek nincs sok jelentősége, de mivel nagy Megan Fox imádat folyik itt, így érdemes megjegyezni, hogy idén az FHM és a MAXIM top 100-as szavazásán csak második lett. Az elsőn Cherly Cole verte le, aki a Girls Aloud nevezetű banda tagja, és ennyi elég is róla. A MAXIM szavazáson pedig a másik nagy kedvencünk, Olivia Wilde nyert. 

Vége vajon a Megan Fox rajongásnak? Vagy már nem lenne akkora, mint egy éve? Sebaj, a lényeg, hogy jön a Transformers 2, és ezzel majd minden a helyére kerül. Szinte biztos vagyok benne, hogy a jövőre nézve ismét bérelt helye van a legjobbak között. És most, hogy ezeket a fantasztikus híreket megbeszéltük, jöjjön két kép, amit a MAXIM rakott ki. Egyelőre nem rejtem a tovább mögé a képeket, majd a nap folyamán valamikor viszont már kattintani kell értük:

olivia wilde
 
megan fox
 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://teddike.blog.hu/api/trackback/id/tr103141190

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása