2009.05.14. 03:02 teddike

Lost - Finálé

Címkék: lost s05

Ezekben a percekben kezdődött el az ötödik évad utolsó része. Most gondolom milliók nézik valahol a zárást, én a mai nap folyamán valamikor később fogom tudni csak megnézni. Na nem azért, mert most nem akarnám, egyszerűen csak ki szeretném élvezni, még ha ezzel le is mondok arról, hogy elsők között nézzem. Ebből talán kitaláltátok, hogy ez nem időzített bejegyzés, tényleg három óra van, és most raktam le Dollhouse utolsó részét. Most meg szerintem megyek aludni.

A bejegyzés meg azért született, hogy ha vannak még ébren olyanok, akik a finálét élőben nézik, és esetleg erre tévednek, akkor nyugodtan írjanak róla! Gondolom (sajnos) nem sok ilyen ember lesz, na nem azért, mert nem néznék, hanem a másik okból kifolyólag (nevet). Szóval, kalandra fel, és ha Te vagy az kedves olvasó, aki nézi a finálét, vagy várja az amerikai rokonok postai küldeményét, akkor írjál csak nyugodtan, hogy mi a helyzet veled.

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://teddike.blog.hu/api/trackback/id/tr613141195

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Gunzli 2009.05.14. 22:59:58

s05 e16-17 ajjjajajaj félek... hatalmas elvárásaim vannak, merthát ez a LOST, de ugyanakkor leszarom, mert mindíg szerettem, még a sokak által gyengének tartott 2. évadot is. de most WHTGB 2-t várok, amit Human spoilermentes pár sora... LOST finálé nézés szertartásszerűen: cigi TBBT, cigi LOST, majd LOST LOST LOST, baszki már csak 17 rész van hátra...
süti beállítások módosítása