2009.05.28. 18:44 teddike

Moziajánló: 22. Hét

Címkék: film 2009 moziajanlo

Kíváncsi vagyok, hogy az Angyalok és démonok vajon ezt a hetet is behúzzák e nálunk, mondjuk ha a tinik beszabadulnak a moziba, akkor nem biztos. Mindenesetre ezek jönnek a héten:

Hazai bemutató (május 28):

  1. A dolgok állása (State of Play): Ezt mindenképpen nézzük valamikor. Russel Crowe, Ben Affleck, újságírós thriller dráma, vagy valami ilyesmi, írni is fogunk róla, ha minden jól megy.
  2. Megint 17 (17 Again): Zac Efron "barátunk" érkezik a mozikba, az éneklés már nincs, viszont a kosárlabda még igen. A többit mindenki képzelje hozzá.
  3. Jonas Brothers: A 3D koncertélmény: Erre meg inkább nem mondok semmit, elég az előző filmet befogadni.
  4. A legnagyobb japán (Dai-Nippondzsin): Erről semmit nem tudok, illetve azt igen, hogy valami animációs móka. Ha valaki látta, írhatna róla valamit.
  5. Őrült életek (La vida loca): Nagyon sok helyen láttam a plakátot, de valamiért nem maradt meg, előkeressük mindjárt, hogy miről is van szó.

Amerikai bemutató (május 29):

  1. Drag Me To Hell: Egy újabb horror film, amiről eddig elég jó kritikák jöttek, ha eljut hozzánk egyszer, adunk neki egy esélyt.
  2. Up: A Pixar új mozija, azt hiszem ezzel mindent elmondtam róla. Mi még várunk rá, de ez most annyira nem idegesit fel.

A türelmetleneknek (mint jómagam is) még egy hetet kell várni, hogy elmehessünk megnézni az új Terminator filmet.

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://teddike.blog.hu/api/trackback/id/tr233141233

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ismeretlen_104632 2009.05.31. 22:02:09

A Drag Me to Hell július 9-én érkezik a hazai mozikba Pokolba tasszítva címmel.
süti beállítások módosítása