2009.06.28. 21:55 teddike

Oscar-nak is változnia kell!

Címkék: film oscar 2010

A héten az egyik legfontosabb hír, ami a filmes oldalakon gyorsan körbejárta a világot az, hogy jövőre megváltoztatják az Oscar lebonyolítási rendszerét. Illetve csak egy rész változik, a legjobb film kategóriában nem 5, hanem 10 film fog majd indulni. 

Ezt a változtatás a Sötét Lovag utáni "kor" követelménye. Nagyon jól tudta mindenki, hogy a 2008-as mozis évad legjobban várt, és legtöbb témát adó filmje, jelen esetben a Batman folytatás nem került be az 5-ös kalapba, ami azt is eredményezte, hogy nagyon sokan nem is nézték az átadót, hiszen nem nagyon tudtak kinek/minek szurkolni. A következő év 10-es listája biztos vagyok benne, hogy tartalmazni fog olyan alkotásokat is, amik nagy közönség kedvencek lesznek. 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://teddike.blog.hu/api/trackback/id/tr393141292

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása