2009.07.27. 17:43 teddike

Comic Con: Heroes

Címkék: sorozat heroes comic con

Senkit nem lep meg szerintem, hogy a Heroes is jelen volt ezen a fontos eseményen, ráadásul még a főbb szereplők is megjelentek, hogy pacsizzanak a rajongókkal. Mondanom sem kell, hogy a negyedik évad előtt megint kezdek bizakodni lenni kicsit, hátha összehoznak megint valami normális évadot. Vagy ne reménykedjek ilyenekben? Mindenesetre, mindenfajta megjegyzés nélkül jöjjön most egy kép, alatta pedig linkek, amiken láthatunk pár új jelenetet a készülő évadból:

heroes comic con

Amin láthatjátok a nagyok mellett, megjelent T-Bag is, aki az új évad egyik gonosza lesz. Videók sorrendben: Comic Con teaser videó, verekedős jelenet Peter főszereplésével, 5 perces bemutató az új évadból, a végére még két panel videó.  

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://teddike.blog.hu/api/trackback/id/tr653141355

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása