2009.07.28. 11:39 teddike

Comic Con: The Big Bang Theory

Címkék: sorozat comic con the big bang theory

Mint ahogy tegnap azt már láthattátok, a legtöbb sorozat részt vett az idei Comic Con rendezvényen. A kedvenceket mi sem hanyagolhatjuk, így most remélem nem haragszotok meg, ha adok nektek egy linket, ahol a Big Bang szereplői válaszolgatnak nagyon sok kérdésre. Tudom ezek a videók nem a legjobb minőségűek, de a rajongóknak talán ez is megteszi.

the big bang theory

Elnézegetve ezt a képet, igazán jöhetne már a harmadik évad. Ja, ne felejtsem el a linket: ide érdemes kattintani. Továbbra sem kell megijedni, a linkek a SpoilerTv oldalára visznek. 

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://teddike.blog.hu/api/trackback/id/tr523141360

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

torzsa 2009.07.28. 17:45:00

alig várom már a 3 évadot. találtam több videót is: http://www.youtube.com/watch?v=72JywBu82bg&feature=channel_page http://www.youtube.com/watch?v=7AK_rfggMtA&feature=channel_page http://www.youtube.com/watch?v=o5gnroNbWF4&feature=channel_page http://www.youtube.com/watch?v=OhpcNRr5U0o&feature=channel_page
süti beállítások módosítása