2009.08.11. 14:58 teddike

Moziajánló: Augusztus

Címkék: film 2009 moziajanlo

A hónap közepe fele haladva, nem tudom mennyi újdonságot tudok majd nektek mondani, de azért megpróbálom. Igazából ahogy nézem a bemutatók időpontjait, egy hétvége van csak mögöttünk, így annyira nem is késett meg ez a bejegyzés. Szokás szerint, először jöjjenek az amerikai bemutatók, aztán kitérünk a hazai mozik kínálatára is. 

Augusztus első hétvégéjén került mozikba a G.I.Joe, amit már mi is láttunk, sőt írtunk is róla. Mellette jött a Julie & Julia, Meryl Streep és Amy Adams főszereplésével, amit utóbbi hölgy miatt biztos nézni fogunk. Milla Jovovich is visszatért a nagy vászonra, a Perfect Gateway című filmjével.

gijoe district 9 goods bandslam

A második hétvégén (augusztus 14) több film is a mozikba kerül. Első sorban a District 9-t emelném ki, amiről már több szó is esett a blogon, érdemes rákeresni. A jelenlegi helyzetet nézve, a legtöbb moziban ez a film kerül majd a vásznakra. Egy romantikus drámát is kapnak a rajongók, Rachel McAdams és Eric Bana főszereplésével. Ez pedig The Time Traveler's Wife címet viseli majd. Már volt róla szó, de itt is megemlítem, hogy Bandslam premier is lesz a hétvégén, amiben Lisa Kudrow az egyik főszereplő. Ami talán ezen filmek mellett mégis a legjobb érdekelne, az a The Goods, amiben Jeremy Piven lesz a főszereplő. Őt az Entourage-ban kedveltem meg, és a bemutatók alapján valami hasonlót fogunk kapni tőle a filmben is. A hétvége ezzel még nem zárult le, az animációs filmek kedvelői is kapnak egy kis betevőt, nagy vászonra érkezik a Ponyo is. 

A harmadik hétvégére (augusztus 21) marad az egyik legjobb várt film a nyáron. Érkezik ugyanis Brad Pitt és az Inglorious Basterds, amire remélhetőleg még nagyon sokan fognak elmenni. Brad Pitt mellett visszatér a mozikba Alexis Bledel is, bemutatják a Post Grad című filmet. Illetve egy családi kalandfilm is választható lesz, a Shorts

post grad h 2 final

A hónapot, és ezzel együtt a nyarat két horror zárja. Mindkettő folytatás ráadásul, jön a Halloween 2 és The Final Destination. Mivel nem vagyok horror rajongó, így egyikre sem vagyok igazából kíváncsi, de biztos sokan választják majd ezeket a filmet. Ami kicsit meglep, hogy más lehetőség nem marad a hétvégére, legalábbis az új filmeket nézve, így talán van esélye a Basterds-nak, hogy a második hétvégén is elérjen valamit.

Nálunk sem sokban különbözött a helyzet, legalábbis az első hétvége nagy filmjét nézve. Augusztus 6.-án került mozikba a G.I.Joe, mellette a Szerelem második látásra és a Fanboys került a terítékre. A második héten jön a Görögbe fogadva (My Life in Ruins) és a Pokolba taszítva (Drag Me to Hell). Az ünnepnapra (augusztus 20) marad a Becstelen Brigantyk (Inglorious Basterds) és a G-Force. A hónapot pedig csupa olyan filmmel zárjuk, amit még jobb helyeken már 2008-ban bemutattak. Ezekről az aktuális héten majd szót ejtek.     

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://teddike.blog.hu/api/trackback/id/tr23141377

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása