2009.08.25. 11:10 teddike

Becstelen Box Office

Címkék: film 2009 box office inglourious basterds

Nem mehetünk el szó nélkül a hétvégi bevételek mellett. Mint tudjátok Tarantino új filmje került a mozikba, és minden várakozást felülmúlt. Úgy látszik jöhetnek még kellemes meglepetések, hiszen a 30M $ körül várt film, magasan túlszárnyalta a várakozásokat, és 38M $-t szedett össze három nap alatt. Ami így nem tűnik nagy számnak, főleg a nyár blockbusterei után, de ha a várakozásokat illetve Tarantino korábbi filmjeit nézzük, akkor ez bizony hatalmas siker. A mester eddigi legjobb nyitányát hozták a Becstelenek, így lassan elkezdhetünk beszélni arról, hogy jöhet a folytatás, illetve az előzmények.

becstelen box office

A hazai mozikba is szép eredményeket ért el Tarantino új filmje, igaz itt be kellett érje a második hellyel, és "csak" 40M Ft-al, de ez is nagyon szép bevétel. Az első helyet egyébként a Rágcsávók szerezték meg, ami annyira nem meglepetés, a hosszú hétvégét nézve, illetve azt, hogy az egész család számára nyújtott szórakozást, ráadásul 3D-ben.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://teddike.blog.hu/api/trackback/id/tr303141392

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása