2009.08.27. 14:14 teddike

Armored

Címkék: film 2009 armored

Már én is kezdem unni ezt a rengeteg trailert, meg posztert, de ma már lesz kritika is szerencsére, meg talán lesz arra is időm, hogy sorozatos bejegyzéseket is feltegyek. Addig is be kell érnünk egy elég jónak tűnő bemutatóval, ami valójában semmit nem ér. Miről is beszélek? Majd látni fogjátok ti is, nagyon jó szereplőgárdát rittyentettek ide nekünk, de egyelőre szart se ér a dolog:

A szereplők, ha már írtam róluk: Matt Dillon, Jean Reno, Laurence Fishburne, Skeet Ulrich, Amaury Nolasco, Andre Jamal Kinney, Milo Ventimiglia, Fred Ward, Columbus Short. Ebből nektek mi jönne le? Már csak a nagy nevek miatt is arra gondoltam, hogy ez bizony zúzni fog, persze lehet, hogy csak a trailert rakták össze szarul, de nem hiszem, ez a film ennyi lesz.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://teddike.blog.hu/api/trackback/id/tr203141405

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása