2009.08.27. 14:35 teddike

Moziajánló: 35. Hét

Címkék: film 2009 moziajanlo

Ha a héten menni szeretnénk a moziba, akkor ezek közül választhatunk:

Hazai bemutató (augusztus 27):

  1. Férj és feleség (The Accidental Husband): Nagy nevek, romantikus tartalom, két férfi harcol egy nőért, megéri megnézni?
  2. Il Divo - A megfoghatatlan (Il Divo): Politikai tartalommal bíró film, Olaszország és a Kereszténydemokrata párt. Elmegy valaki erre?
  3. Gyors meló (Go Fast): Francia film, rendőrök, drog, gyors autók, ilyesmi.
  4. Vénasszonyok nyara (Pranzo di ferragosto): Tudatlanságom hatalmas, de erről a filmről semmit nem tudok jelenleg mondani, ha valaki látta volna, írjon róla.

Amerikai bemutató (augusztus 28):

  1. The Final Destination: Többször volt már szó a filmről, a "sorozat" sokadik része ez már, így biztos senkinek sem lesz újdonság. Éljen a horror ezen a hétvégén.
  2. Halloween 2: Csak ismételni tudnám magam, keressetek rá, volt már róla szó az oldalon. A lényeg, hogy még egy horror erre a hétvégére.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://teddike.blog.hu/api/trackback/id/tr513141409

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása