2009.09.01. 12:45 teddike

Elkelt a Marvel

Címkék: film

Ennél hülyébb címet nem lehetett volna adni, ebben teljesen biztos vagyok. De mivel a tegnap híre, igen már le is maradtunk róla, így mindenképpen érdemes pár sort adni erre. A hír röviden annyi, hogy a Disney 4 milliárd dollárért felvásárolta a Marvelt, és ezzel rengeteg hős-karaktert is.

disney marvel

Aggodalomra egyelőre semmi ok nincs, hiszen a már papírra vetett szerződések továbbra is élnek. Viszont ha ezek a film a vászonra kerülnek, a megfilmesítési jogok visszaszállnak a Marvel és így a Disney tulajdonába. Ez a jelenleg is futó projekteket nem érinti, de pár év múlva az összes Spiderman és X-Men jog (csak két példát említve) a vásárlóé lesz.

Ez most jó, vagy rossz hír, idővel megtudjuk. Annyi biztos, hogy a Disney egyelőre nem akar beleszólni a Marvel által folytatott munkába. Viszont a Pixar (amit pár éve szintén a Disney vásárolt meg) már jelezte, hogy benne lennének közös produkciókba. 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://teddike.blog.hu/api/trackback/id/tr473141415

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása