2009.09.01. 12:54 teddike

Röpkék: Forgatási hírek

Címkék: film eclipse twilight the green hornet rambo 5 bad boys 3

Mindegyik hírnek akár külön bejegyzést is lehetett volna szánni, de inkább egy kalap alatt tárgyaljuk ki ezeket:

A napokban ismét meglendült az a pletyka, hogy a harmadik Bad Boys-t is el akarják készíteni. Ami szép és jó, de egyelőre ott tart a dolog, hogy egy írót találták, aki ezzel foglalkozzon. A két főszereplő (Martin Lawrence és Will Smith) illetve még Michael Bay sincs leszerződtetve, nélkülük meg az a kérdés, hogy mennyi értelme van elkészíteni a filmet? Egyelőre reménykednek, és ha minden összejönne, akkor a következő évbe elkezdődhetnek a forgatások.

bad boys rambo

Zöld utat kapott az ötödik Rambo film is. Pedig még Sly azt nyilatkozta, de ezek szerint a pénz nagy úr továbbra is, hogy a John Rambo lesz az utolsó. Ehhez képest jövőre kezdik forgatni, és a történet szerint Rambo majd a mexikói határra kellene lemenjen, hogy egy haverjának az elrabolt lányát megmentse. Én nem tudom, hogy Sly milyen állapotban lesz akkora, de azért ez nagy erőfeszítés lesz, még részéről is. Csak remélni tudom, hogy a negyedik részhez hasonló zúzás lesz benne.

A Seth Rogen féle The Green Hornet nem tartozik a legszerencsésebb filmek közé. Folyamatos csúszások után, most jött egy újra. A napokban jelentették be, hogy 5 hónappal később fog csak a mozikba kerülni, így 2010 decemberéig várnunk kell rá. 

A végére maradt egy olyan film, amit már most forgatnak, még nem került a mozikba a Twilight folytatása, a New Moon, de az Eclipse-n már hetek óta dolgoznak, nézzétek csak: egy, kettő

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://teddike.blog.hu/api/trackback/id/tr263141416

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása