2009.09.08. 17:10 teddike

Ajánló: Melrose Place és a többiek

Címkék: sorozat melrose place 90210 2009 2010 vampire diaries

Ha lassan is, de eljutottunk oda, hogy a héten ténylegesen kezdetét veszi a 2009-2010-es évad. Jobb oldalt láthattok egy "képet", ami folyamatosan frissítve lesz, és az adott hónap premierjeit tartalmazza, érdemes visszalátogatni, és nézegetni, hiszen rengeteg hasznos információt tartalmaz. Emellett minden héten, amikor éppen szükség lesz rá, lesznek ilyen ajánló bejegyzések, ahol nem csak a régóta ismert sorozatokra fogunk kitérni, hanem a premierekre is. A héten még kisebb számban indulnak, de már van miről írni legalább. A mai nappal a CW kezdi el az új részek sugárzását, és ebből az alkalomból jöjjön ezekről egy rövidebb ismertető a tovább után:

Ha lassan is, de eljutottunk oda, hogy a héten ténylegesen kezdetét veszi a 2009-2010-es évad. Jobb oldalt láthattok egy "képet", ami folyamatosan frissítve lesz, és az adott hónap premierjeit tartalmazza, érdemes visszalátogatni, és nézegetni, hiszen rengeteg hasznos információt tartalmaz. Emellett minden héten, amikor éppen szükség lesz rá, lesznek ilyen ajánló bejegyzések, ahol nem csak a régóta ismert sorozatokra fogunk kitérni, hanem a premierekre is. A héten még kisebb számban indulnak, de már van miről írni legalább. A mai nappal a CW kezdi el az új részek sugárzását, és ebből az alkalomból jöjjön ezekről egy rövidebb ismertető:

Ha a fentiek is úgy akarják, akkor keddenként a 90210 után a Melrose Place fog műsorra kerülni. A CW nem adta fel tehát azon terveit, hogy korábbi kult sorozatok remake-jével próbálja meghódítani a fiatalokat. A 90210-ről már többször is szó esett az oldalon, az első évadot mi is végignéztük, aminél láttunk azért rosszabb dolgokat is, de nem volt azért egy nagy szám. Főleg a fináléról írt bejegyzésünket olvassátok el, ez elég információt szolgáltat arra, hogy felvegyétek a lépést. Illetve jöjjön egy második évados csoportkép:

90210 season 2

A Melrose Place már egy teljesen más tészta. Ma este mutatkozik be az első évad, és az eddigi anyagokat látva, semmiben sem fog eltérni a csatorna eddig jól megismert világától. A történetről még nem sokat lehet tudni, de biztos lesznek benne az elődnek megfelelő események, melyeket nem sorolnék fel, tipikusan félredugós sorozat elé nézünk, egy kis drámával megfűszerezve. Az új csapat mellett, annyit érdemes tudni, hogy lesznek visszatérők is: Thomas Calabro, Laura Leighton, Daphne Zuniga és Josie Bissett, illetve még tárgyalnak másokkal is. A  fiatal csapatban, akik az öregek helyét átveszik, vannak azért ismerős arcok. A TSCC-ből ismert Jesse itt már főszereplő lesz, mint ahogy a Harper's Island fiatal arája is nagyobb szerepet fog kapni, de nézzétek inkább a képeket, megismeritek őket biztosan:

melrose place season 1  melrose place season 1 melrose place season 1 melrose place season 1 melrose place season 1 melrose place season 1 melrose place season 1

A végére maradt a Vampire Diaries, amely csak csütörtökön kerül adásba, és a Supernatural új évadát fogja felvezetni. Mondanom sem kell, hogy a vámpíros történetek által keltett hatalmas felfordulást próbálják a CW-nél is meglovagolni, meglátjuk milyen sikerrel. Az első részek után, mindegyik sorozat után, sokkal okosabbak leszünk. A szereplőkről itt is mutatok pár képet, nézzétek őket:

vampire diaries season 1 vampire diaries season 1 vampire diaries season 1

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://teddike.blog.hu/api/trackback/id/tr383141435

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása