2009.09.19. 09:38 teddike

Ajánló: Heroes 4. Évad

Címkék: sorozat 2009 2010 heroes s4

Az eddigi évadokhoz képest most azt veszem észre, hogy leült nagyon a Heroes láz, ami mondjuk teljesen érthető is. Én is iszonyatosan szkeptikusan várom az új évad érkezését. Pedig már többször megfogadtam, hogy kaszálom a sorozatot. Aztán jött a "na még ezt a részt" érzés, meg a "finálét csak nem hagyom ki" hülyeség. És ott tartok, hogy sehol. Az első évad hangulata olyan, mint manapság egy 15 éves szűz lány, talán nem is létezik, lehet soha nem is volt. A készítők nagyon fáradságos munkával elérték, hogy a második és a harmadik évadnak köszönhetően lemondjunk teljesen a sorozatról. Most is csak azért írok róla, mert az a "rohadt" T-Bag szerepet kapott benne. Mármint nem ő, de így legalább biztos tudjátok kiről van szó. És megint előjött belőlem az, hogy "miatta még egy rész belefér".

heroes season 4

Ettől függetlenül nagyon sajnálom, hogy képtelenek megválni a hősöktől a készítők. Nem tudják végérvényesen kinyírni őket. Nem voltak pedig nagy álmaim, csak azt szerettem volna, hogy a harmadik évad végére a következő karakterek közül legalább kettő meghal: Claire, Peter, Nathan, Suresh és Niki/Jessica. De egyikőjük sem távozik majd. Hihetetlen, hogy mennyire nem akarnak drasztikusan hozzányúlni ehhez. Vagy minden évben készítenek a 10 - 14 évesek között egy felmérést, hogy kik maradjanak? Na de most még ne azon idegeskedjünk, hogy mi volt, vagy mi lehet, szeptember 21.-én visszatér tehát a sorozat a negyedik évadra. Rögtön dupla részt fogunk kapni. És ha nem kapták össze magukat, na meg nem lett elég rendesen pár ember középtájt megszorongatva, és nem lesznek nagy változások, akkor a negyedik évad lesz az utolsó is egyben. (Nem biztos, hogy a végére kellett volna hagyni, de a harmadik évadról erre találtok jó sok írást.)

4 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://teddike.blog.hu/api/trackback/id/tr993141480

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

sideswipe 2009.09.19. 11:35:14

Húú, csodállak, én már a 3. évad közepénél kiszálltam, de kiváncsi leszek mit tudnak még kihozni a dologból. Esetleg azt nem tudod t-bag milyen karaktert fog játszani? (:

Ismeretlen_104632 2009.09.19. 19:21:48

Engem se nagyon érdekel már ez az egész, de az évadnyitó kap még egy esélyt.

Ismeretlen_37501 2009.09.21. 15:55:40

T-Bag úgy tudom a "rossz" oldalon fog játszani, és egy cirkusz vezetője lesz, de ma este, illetve holnap reggel minden kiderül erről is.

Ismeretlen_79921 2009.09.22. 16:59:50

Én is félbehagytam a 3. évadot, mert már nem tudott lekötni. Úgy terveztem, nyáron bepótolom, aztán ez mégsem valósult meg. Viszont most, hogy T-Bag is szerepelni fog, egy kicsit jobban érdekel, csak így is annyi mindennel le vagyok maradva.. Na, majd igyekszem, meg várom a reakciókat az új évadról.
süti beállítások módosítása