2009.09.24. 15:44 teddike

Moziajánló: 39. Hét

Címkék: film 2009 moziajanlo

A héten lesz mire beülnünk, nézzük csak ezeket:

Hazai bemutató (szeptember 24):

  1. District 9: Aki még nem töltötte le (ne is tegye), vagy nem láttam a moziünnepen, az menjen a moziba a hétvégén. Az utóbbi évek legjobb akcióscifi-je. Nekem nagyon bejött, és erről írtam is korábban.
  2. Derült égből fasírt ((Cloudy with a Chance of Meatballs): Animációs film, potyog a kaja az égből, na meg telik a 3D-s mozik pénztárcája. 

További filmek, amikről nem sokat tudok, de ha érdekel, vagy várta őket valaki, akkor ezen a hétvégén keresheti bizonyos mozik műsorain: Az admirális (Admiral), Free Rainer, A hülyeség kora (The Age of Stupid), Megtört ölelések (Los abrazos lotos), Vérvonal (Myrin)

Amerikai bemutató (szeptember 25):

  1. Surrogates: Bruce Willis egy teljesen személytelen világban kezd el nyomozgatni. Jó lesz újra akcióban látni az "öreget".
  2. Pandorum: Dennis Quaid főszereplésével egy horror-scifi kerül bemutatásra.
  3. Fame (2009): A legtöbb moziban a héten ez a musical kerül bemutatásra.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://teddike.blog.hu/api/trackback/id/tr603141497

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása