2009.09.27. 14:34 teddike

Emlékeztető: Vasárnap (Jönnek a Feleségek)

Címkék: sorozat 2009 2010

Az eddigi napok: hétfő, kedd, szerda, csütörtök , péntek. A vasárnap sem lesz csendes, főleg, hogy több kedvelt sorozat is visszatér. De az is igaz, hogy ez az este kicsit más felépítésű mint az eddigiek. Az NBC focizik, szóval itt nem nagyon miről beszámolni, mármint ha a sorozatokat nézzük persze. A FOX vasárnapja már megszokottan animáció/rajzfilm centrikus. Igaz egy újoncot is köszönhetünk ezek között, bemutatkozik a The Cleveland Show.

A CBS az Amazing Race mellett, visszahozza a Cold Case-t, illetve majd október 4.-én bemutatkozik a Three Rivers. A nagyobb premierek közül a Született feleségek (Desperate Housewives) és Testvérek (Brothers & Sisters) emelkednek ki.

Nézettség szempontjából a Feleségek teljesítményére kíváncsi leszek. A legtöbb sorozathoz hasonlóan, ez is elég sokat veszített a korábbi fényéből. Meglátjuk így a hatodik évadra mennyien maradnak. Mondjuk a premierre biztos összejönnek az emberek, a folytatás lesz a kérdés. 

Az általam mutatott képen nem fog szerepelni, de szintén fontos, hogy a Californication harmadik évada, illetve a Dexter negyedik évada is ma este kezdődik! 

A képre kattintva olvasható lesz minden.

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://teddike.blog.hu/api/trackback/id/tr483141511

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ismeretlen_111223 2009.09.27. 15:58:35

végre, már nagyon vártam :)
süti beállítások módosítása