2009.09.30. 12:17 teddike

House - Epic Fail (6x03)

Címkék: sorozat 2009 2010 house s6

A House azon sorozatok közé fog tartozni, amelyről a legtöbb rész esetén érkezni fog egy rövidebb bejegyzés, hogy merre tart az évad, és hogyan alakulnak a pontok. Rögtön a lényegre is térnék, a premier után megkaptuk azt a visszaesést, amire számítani lehetett. Rögtön más volt az egész, hogy megjelent Foreman és a többiek. Igaz, jó volt látni őket, hosszabb rövidebb időre, de ez a rész szerintem elég pocsékra sikerült, főleg a az első kettő után. Tudom én, hogy kellett ez, meg át kellett vezetni a dolgokat, de akkor is fura volt, hogy ennyit esett a színvonal. Egy kép, aztán alatta elmondom spoileresen a helyzetet:

house season 6

House kijött az intézetből, rögtön fel is mondott, mert úgy gondolta, hogy a kórház tehet arról, vagy tehetne arról, ha újra visszaesik. Mármint ismét a gyógyszerhez nyúl(na). Próbál új kihívásokat találni az életben, elkezd főzni, meg hasonló okosságok, ami teljesen jól is ment neki. De a végére csak rájött arra, amit már az első perctől vártunk, semmi meglepetés. Igaz közben volt azért egy két jó jelenet, de sajnos semmi több.

Közben a kórházba Foreman rögtön átvette House szerepét, ő lett a csapat vezetője. Egy olyan csapaté, melyben csak 13 volt, aki egyben a barátnője is, meg Taub. Nem lett volna ezzel semmi gond, ha nem csináltak volna az egészből valami szerelmetes, romantikus maszlagot, meg állandó veszekedést a pár között. Nem is értem miért engedték ezt meg maguknak, ez a sorozat nem erről kéne, hogy szóljon. A végére Taub kilépett, hiszen ő azért jött oda, hogy House mellett dolgozzon. Foreman meg inkább barátnőnek akarta megtartani 13-t, és nem munkatársnak, kirúgta. 

Az eset amúgy izgalmas lett volna, pont egy olyan köcsög beteg került be, amit House-nak kellett volna lenyomnia, erre ilyenkor nincs ott. Pontok tekintetében 6/10. Jöhet most már a rend, és az új "köcsög" House! Még valami, a játékot szívesen kipróbáltam volna, meg a kórház átalakulása is nagyon tetszett, ezek mindenképpen felfelé húzták a pontokat.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://teddike.blog.hu/api/trackback/id/tr883141525

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása