2009.10.01. 20:00 teddike

Moziajánló: 40. Hét

Címkék: film 2009 moziajanlo

A héten ezekre ülhetünk be:

Hazai bemutató (október 1):

  1. A csúf igazság (The Ugly Truth): Aki látott már előzetest, jó előre kitalálta, hogy nagyjából miről fog szólni. Romantikus vígjáték, két ismert színésszel: Katherine Heigl és Gerard Buttler.
  2. Hasonmás (Surrogates): Bruce Willis a jövőben újra megmenti a robokat, izé embereket. A Die Had hatás miatt adunk neki egy esélyt.

Filmek, amikről nem sokat tudok, így csak felsorolás szintjén: két magyar film is érkezik, Tréfa és Koccanás. Illetve jön a Családban marad. Jó szórakozást hozzájuk.

Amerikai bemutató (október 2):

  1. The Invention of Lying: Jennifer Garner főszereplésével kapunk egy fantasy-t, abból a legrosszabbat, vígjátékkal vegyítve.
  2. Whip it: Szintén egy vígjáték, ráadásul Drew Barrymore első filmje, amikor a kamerák másik oldalán áll. Főszereplője pedig az azóta már nem terhes Ellen Page.
  3. Zombieland: Hogy valami értelmes is legyen ezen a hétvégén! Horror, de a viccesebb fajtából, Woody Harrelson-al, illetve a Kalandparkba nyaralt Jesse Eisenberg-el.
  4. Toy Story/Toy Story 2: Újra a moziban természetesen 3D változatban. 

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://teddike.blog.hu/api/trackback/id/tr353141530

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

danger 2009.10.13. 14:02:41

The Invention of Lying az nem veletlen a Ricky Gervais film? amit o irt es o a foszereplo....

Ismeretlen_37501 2009.10.13. 15:22:20

De igen, ő írta, rendezte, és egyik főszereplője is a filmnek.
süti beállítások módosítása