2009.10.13. 20:57 teddike

Röpke: Dollhouse & Southland

Címkék: sorozat dollhouse 2009 2010 southland

Aki követi a híreket, az nagyon jól tudja, hogy a Dollhouse pénteki szereplése finoman fogalmazva is pocsék. Ezt a FOX is látja, és le is nyilatkozta, hogy nincsenek megelégedve a dologgal, de a novemberi sweeps alatt próbálnak ezzel kezdeni valamit, illetve megígérték, ha lehet ilyet mondani ezzel a csatornával kapcsolatban, hogy 13 rész mindenképpen le fog menni a második évadból. A sorozat sorsa tehát továbbra sem eldöntött, jelenleg én 95%-ban azt mondanám, hogy ebből kasza lesz, meglátjuk. 

A Southland viszont meg sem kapta azt a lehetőséget, hogy idén bemutatkozzon. Az NBC már a premier előtt elkaszálta, viszont a készítők elkezdtek kis csatornákat keresni, hogy azon esetleg tovább lehetne vinni a történetet. Egyelőre úgy néz ki, hogy ezek a tárgyalások jó úton haladnak. A TNT lehetséges, hogy átveszi a sorozatot, ami nekünk csak jót jelentene. 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://teddike.blog.hu/api/trackback/id/tr813143725

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása