2009.10.16. 12:10 teddike

Gary Unmarried - Gary's Demo (2x03)

Címkék: sorozat 2009 2010 gary unmarried

Az előző évad során az egyik kedvenc újonc szitkomom volt. Szívesen néztem, ahogy Gary csajozik, közben osztja a volt feleségét, neveli a gyerekeit, és teljesen szerencsétlenül áll az élethez. Aztán szépen lassan az első évad is kezdett megfulladni, de még tudta tartani magát. A második évadra vártam valami pörgést, egy kis újítást, de sajnos amit hoztak, az nem jött be. Megismertünk pár új mellékszereplőt, akik az első részek alatt próbálták viccesebbé tenni a történetet, de ezzel meg elvették azok kenyerét, akik tényleg azzá tudták tenni.

gary umarried season 2

A legjobb részek/jelenetek mindig azok voltak, amikor Gary és volt felesége Allison osztották egymást. Ebből maradt valamennyi a második évadra is, de sajnos nagyon kevés. Igaz egy két mondat még most is elhangzik, amin nagyokat lehet nevetni, de sajnos ennyivel meg is hal a humor. A legjobb részek sorrendjében a második helyen állnak azok, amiben Gary gyerekeit próbálja nevelni. Magával hozott tapasztalok alapján mindig nagyon jó tanácsokat tud adni, és a gyerekek is megfelelően hozták a poénokat. Viszont a második évadra sajnos kevés ilyen jutott. A következő a sorban az lett volna, amikor Gary csajozik, de mostanában mintha nem lenne szüksége erre. Amit mi meg sajnálunk rendesen, mert ott is kaptunk pár nagyon jó jelenetet. 

Ezek helyett sajnos maradt Gary testvére, aki sajnos már inkább idegesítő, mint humoros. Kaptunk egy rádióst, aki jó lenne a szerepében, és nem is kellene sokat hozzátegyen a részekhez, csak sajnos az az egy mondat, amit megírtak neki, nem sikerült viccesre. Mellé érkezett még a rádió vezetője, aki már női szereplő, és mint olyan, főleg, hogy jól is néz ki, Gary-t kellett volna belendítse egy kicsit, de sajnos ez nem történt még. Vagy legalábbis nagyon vékony jégen táncol a köztük lévő kötelék.

A leírtak alapján most kéne jönnie annak a résznek, amikor azt mondom, köszönöm ennyi volt, és kaszálom a sorozatot. Helyette viszont annyit tudok mondani, hogy még valamikor belenézek egy egy részbe, de állandó nézője nem leszek. Az első három rész után 5/10! 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://teddike.blog.hu/api/trackback/id/tr583141600

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása