2009.10.22. 12:47 teddike

Ajánló: White Collar

Címkék: sorozat 2009 2010 white collar

Az előző, FNL ajánlóval kicsit előre szaladtunk, hiszen a jövő hétről volt abban szó, itt viszont már a ma estéről, jobban mondva a holnap reggelről. A megszokott sorozatok mellett, egy újabbat is kérjetek a szokásos helyekről. Az USA (csatorna) ma indítja útjának legújabb sorozatát, a White Collar-t, melyben ismerős arcok is lesznek, és ha a csatorna eddigi sikerességét vesszük alapul, akkor bizony ennek is nagyon jövője lehet:

white collar

Ismerős arcokat ígértem, megkaptátok őket: jobbról balra haladva: Willie Garson, Matthew Bomer, Tim Dekay, Tiffani Thiessen. A történet meg olyasmi lesz, hogy Dekay karaktere FBI ügynök, aki egyszer valamikor lesittelte Bomer karakterét. Viszont most mégis összefognak, és együtt dolgoznak majd. Többit majd a pilot után. 

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://teddike.blog.hu/api/trackback/id/tr383141620

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

nyaloka 2009.10.22. 21:29:27

Nagyon várom már, holnap ezt fogom először megnézni.
süti beállítások módosítása