2009.10.23. 14:50 teddike

House - Brave Heart (6x05)

Címkék: sorozat 2009 2010 house s6

Ha egy héttel ezelőtt még azon gondolkodtam, vajon mennyire volt átlagos a rész? Akkor most egyértelmű a válasz, teljesen az volt. Mintha visszamentünk volna az időbe egy kicsit, és a jól megismert bandát láttuk volna csak. Vajon mennyire volt ennek a résznek a hangulata hasonló az első vagy második évados részekhez? Nem nagyon tudom megmondani a választ, de az tény, hogy nagyon hasonlatos volt azokhoz.

house season 6

House meg Wilson összeköltözése nagyon jó húzás a készítők részéről. Mint ahogy Cuddy távolságtartó viselkedése is, de legalább nagyobb szerepe van már. Tényleg mint az elején. Ráadásul a csapat, Cameron, Chase és Foreman is a régi önmagát idézte. Az esetünk is 50 - 50 % -ban volt izgalmas. Voltak jó pillanatai, de alapvetően nem dobtam el tőle az agyam. Nem is nagyon izgultam túl a helyzetet, ráadásul a rész felénél bekövetkezett hirtelen változás a beteg állapotában is hihetetlennek tűnt számomra. 

Egyedül Chase viselkedése aggaszt, még akkor is ha érthető az amit csinál, de valahogy már úgy érzem, hogy lerágott csont az egész. Túl sokat foglalkoznak vele, húzzák nagyon az eseményeket, és ez nem tesz jót. Még akkor sem, ha ezzel egy nagyobb változást akarnak felvezetni. Pontok tekintetében részemről ez inkább volt 6/10. 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://teddike.blog.hu/api/trackback/id/tr913141622

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása