2009.10.23. 12:02 teddike

Invictus

Címkék: film 2009 invictus

Mennyi az esélye annak, hogy Clint Eastwood legújabb filmje (nem áll le az öreg), Morgen Freeman és Matt Damon főszereplésével, ne kerüljön elő az Oscar kapcsán? Tudjátok ti nagyon jól, hogy semmi. A végső elszámolásnál ott lesz ez, igaz még előzetest nem láttunk, jöjjön helyette egyelőre egy plakát:

invictus

A bemutató december közepére várható. 

3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://teddike.blog.hu/api/trackback/id/tr853141623

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Donnie · http://donnie.blog.hu/ 2009.10.23. 12:56:48

Annak fényében, hogy az idei Oscar-díjátadón meglepetésre figyelmen kívül hagyták két tavalyi filmjét is, valóban kevés. A Gran Torino ráadásul jobb volt, mint a Millió Dolláros Bébi, de Oscar sajnos nem így működik. Akkor úgy érezték, hogy az utóbbi években már sok volt a jelölés+díj, így nem is nagyon vették figyelembe, de jövőre valószínűleg megint előveszik. Egyébként nálam a Gran Torino az év filmje volt, bőven felülmúlva az agyonhypeolt Slumdog-ot és Button barátunkat is. Persze ez szubjektív :)

Donnie · http://donnie.blog.hu/ 2009.10.23. 13:29:29

Sorry, kicsit félreérthetően fogalmaztam, a Millió Dolláros Bébit csak azért hoztam be, mert Oscar szempontból a leginkább az tarolt Clint utóbbi filmjei közül. Gran Torino vsz jobb film, de Oscar nem csak azt nézi... akkor egy Mytic River-t követően úgy érezték, hogy eljött az ideje annak is, hogy a legjobb film, valamint rendező díját is besöpörje Clint, viszont utána hiába csinált legalább olyan jó, vagy jobb filmeket - Letters from Iwo Jima (az amerikai szemszögből bemutatott Flags... nem volt igazán jó), Changeling, Gran Torino, az Oscar kicsit hanyagolta. Érdekes lesz abból a szempontból is az Invictus, hogy vajon Freeman, vagy Damon számíthat-e majd jelölésre, van egy olyan érzésem, hogy előbbi Mandela szerepéért be is gyűjti majd.

Ismeretlen_37501 2009.10.23. 18:55:30

Teljesen igazad van, több dologban is. Az Oscar nem így működik, és engem is érdekel, hogy mennyire lesz szereplője ez a film az átadónak. Főleg úgy, hogy még mozgóképet nem láttunk. Mandela-val kapcsolatban tartom a véleményed, jelölés és díj is járni fog szerintem érte. Meglátjuk.
süti beállítások módosítása