2009.11.05. 15:15 teddike

A CBS játszik a számokkal

Címkék: sorozat cbs 2009 2010

A CBS vezetősége változtatott pár sorozat berendelésén, ezeket szedtük most össze kicsit. Először is, a rosszabb hír, főleg a Numb3rs rajongóinak, hogy tervezett 22 részes évad helyett csak 16-ot kérnek. Ami, több helyen is olvasva, csak azt jelenti, hogy midseason-ba átadja a helyét a Flashpoint-nak. De persze jelenheti azt is, hogy ez lesz az utolsó évada a Numb3rs-nek. Meglátjuk.

navi rawat

Vannak azért jó hírek is. Habár külön bejegyzést nem kapott, de napokban frissítettem a "sorozatok jövőjével" foglalkozó bejegyzést, melyből kiderült, hogy az Accidentally on Purpose kapott +5 részt, így 18 részes lesz az első évad. Továbbá most már az is biztos, hogy az NCIS, NCIS: LA, HIMYM, Two and a Half Men, CSI: Miami kapott +2 részt az aktuális évadban, így ezek 24 részesek lesznek. Továbbá a következő sorozatok egy pluszt kaptak, így 23 résszel kell számolni: Criminal Minds, CSI, CSi: NY, Mentalist, Good Wife és TBBT.

Van két bónusz képünk még Navi Rawat-ról: egy, kettő.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://teddike.blog.hu/api/trackback/id/tr73141677

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása