2009.11.06. 13:54 teddike

Nap képe: Vampire Diaries

Címkék: sorozat 2009 2010 vampire diaries

Egészen érthető lett volna, hogy az előző rész után kicsit visszaessen a történet, pihenjünk, kiheverjük egy főszereplő távozását, de erre nem volt sok lehetőség. Jött egy új szereplők, igaz egy részre, meg sikerült megtudnunk pár új dolgot is. Köztük azt, hogy a boszorkányok sok mindenben jók, még ebben is:

vampire diaries

Azért a CW és a VD szintjén egy kis wtf! nyugodtan elengedhető majd a rész végén. Lesznek még itt érdekes dolgok. Igaz egy kicsit visszamehetnének a suli keretei közé, és élni egy kis tini világot. De azt hiszem erre már nem fog sor kerülni. Illetve meglátjuk. Annyi biztos, hogy a sorozat sokkal jobban képes beszippantani az embert, mint amire az elején számíthatott.

3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://teddike.blog.hu/api/trackback/id/tr793141682

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tsabito 2009.11.08. 03:20:03

Így van, teljesen beszippant. Az elején egy csaj ajánlotta nekem, de ugyanő ajánlotta az Alkonyt is, így nem sok reményt fűztem a sorozathoz, de ez egyszerűen jó! Minden tekintetben. Külön élmény volt, hogy a képen látható jelenetet, valahogy olyan módon tudták felvezetni, hogy nem azt néztem hogy épp milyen speciális effekttel csinálták, hanem tényleg elhittem, hogy varázslat :D

Tsabito 2009.11.08. 04:10:16

wtb edit gomb: New moon, nem alkony... nem, tényleg nem volt maradandó a dolog.

Lina88 2009.11.21. 00:02:13

Az Alkonyat volt (Twillight) és most van az Újhold (New moon)
süti beállítások módosítása