2009.11.12. 16:17 teddike

Moziajánló: 46. Hét

Címkék: film 2009 moziajanlo

Megyünk a moziba, nem? Sima ügy, van választék (?) is:

Hazai bemutató (november 12): 

  1. 2012 (2012): A maják megjósolták, hogy 2012. december 21-én itt lesz a világvége. Mi meg elhisszük nekik. Látványos, agykikapcsolós móka, minden értelem nélkül.
  2. Tiszta Napfény (Sunshine Cleaning): Amy Adams főszereplésével kapunk egy kis vígjátékot. Egy független alkotás, szerethető karakterekkel.
  3. A próféta: Feliratos francia-olasz filmdráma. Sokak/egyesek szerint az év filmje. Aki ezt megtudja erősíteni, vagy cáfolni, írjon, köszönöm.
  4. Don Quijote szamarancsa: Spanyol-olasz animációs film, csak 80 perc, nem sokat szenvedni rajta.
Amerikai bemutató (november 13):  
  1. 2012: Több mint 3000 moziban. Vajon mennyit fog hozni? A kritikusok nincsenek oda tőle. De ettől még termelhet. Roland Emmerich Holnaputánja (The Day After Tomorrow) 68 millióval nyitott.
  2. Pirate Radio: De mondhattam volna úgy is, hogy The Boat That Rocked. Még "csak" most jutott el hozzájuk.

Pár moziban bemutatják George Clooney hangjával a The Fantastic Mr. Fox-ot. Illetve jön a Woman in Trouble, ami tele van ismerős sorozatos arcokkal. 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://teddike.blog.hu/api/trackback/id/tr993141707

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása