2009.11.17. 15:43 teddike

Box Office: 2012

Címkék: film box office 2012

Nem megyünk el szó nélkül mellette, nem is nagyon lehetne, hiszen nagyon szép eredményeket hozott az első hétvégén Roland Emmerich új filmje. Amit nem mellesleg már én is láttam, írtam is róla, ha érdekel, olvassátok el a véleményemet, igaz voltak páran akiknek ez nem tetszett. De nem is ez a lényeg most, hanem az, hogy a várakozásokat sikerült felülmúlnia ennek a katasztrófának, ami mindenképpen jót jelent a stúdiónak és befektetőknek. 

2012 box office

A 2012 hivatalos adatok szerint 200 millióból készült el, dollárra gondolok persze. Amihez jönnek a szokásos marketing költségek, így ehhez dobjuk még egy tízest a biztonság kedvéért. Ehhez képest a film az amerikai pénztáraknál több mint 65 millióval nyitott, ami Emmerich második legjobb első hétvégéje is egyben. A Holnapután 3 millióval többel kezdett. Ami viszont nyugodtságra ad okot, hogy befutottak az első hétvége nemzetközi adati is, ami plusz 160 milliót jelent.

Mi várhat a filmre a folytatásban? Jó kérdés, mindenesetre a Holnapután meg sem állt 186 millióig, illetve nemezközileg 357-ig. Szóval akár lehetnek még itt nagy sikerek is. Meglátjuk ez a hétvége mit hoz a film számára, hiszen jön a Twilight folytatás, a New Moon.  

Szólj hozzá! · 1 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://teddike.blog.hu/api/trackback/id/tr373141715

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Www.Corpus.Co.il 2017.11.11. 16:40:16

Füstön sütés lassú tűzön - Nyárspolgár BBQ

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása