2009.11.23. 17:04 teddike

Előzetes: Nine

Címkék: film 2009 nine

Pár napig azért gondolkodtam rajta, na nem állandóan, hogy felkerüljön egy Nine bejegyzés. Aztán arra jutottam, hogy a nevek miatt bizony megérné látni az előzetest is, meg ha már van poszter, akkor azt is:

nine movie poster

A plakáton láthatóak, de azért nézzük csak kik is szerepelnek majd itt: Daniel Day-Lewis, Marion Cottilard, Penelope Cruz, Catherine Zeta-Jones, Kate Hudson, Nicole Kidman, Sophia Loren, Judi Dench és Fergie. A bemutató december 18-án lesz. Elképzelhető, hogy idén ez is egy "nagy" mellett fusson be, mint annak idején a Mamma Mia a Sötét Lovag kezei alatt? 

Nem felejtettem el, az előzetes erre nézhető (sorry a reklámért), illetve tudok mutatni még pár képet is. Nézzétek meg őket. 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://teddike.blog.hu/api/trackback/id/tr813141733

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása