2009.11.24. 16:51 teddike

Nap képe: Sheldon kísérletezik

Címkék: sorozat how i met your mother the big bang theory 2009 2010 accidentally on purpose nap kepe

Erről van itt szó! Ha a többiek nem is tudnak hozni egy elfogadható szintet, akkor itt a TBBT amely porig alázza az összes szitkomot (maradjunk a hétfői kínálatnál csak). Két résszel korábban még mélypontról beszéltem, erre azóta Sheldon elkezdte fogdosni Penny mellét, Leonard elment szívni az erdőbe. Most meg szívatják egymást a munkatársak, Howard pedig szerelmet vall, és találkozik a külön bejáratú cylon-jával. Az elejétől kezdve a végéig szakadtam a röhögéstől. Nem is nagyon van mit ezen ragozni, 8/10, ismét!

the big bang theory season 3

A How I Met Your Mother készítői kezdjék el egyesével lehúzni magukat a wc-n. Mondjuk nem értem miért lepődök meg azon, hogy ismét egy szó szerint szar részt kaptunk. Barney-t beültették a sarokba, elővették Lilly halálos nézését, az apját, meg a pofozkodást. És röhögtünk valamin? Nos, a szenvedéstől olykor hangosan felkuncogtam. Ha nem lennének előre bejelentve nagyobb nevek vendégszerepre, akkor most kaszálnám az egészet. 4/10!

3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://teddike.blog.hu/api/trackback/id/tr253141738

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Serath/Tsabito 2009.11.25. 10:24:25

A TBBT tényleg végre beindulni látszik, és továbbra is nagyon tetszik, hogy beszervezik, az általuk nézett sci-fik főszereplői vendégszereplőnek, feldobja az egészet. Amúgy azt sajnálom, hogy a felső szomszéd csaj, csak egy rész erejéig szerepelt még az előző évadban, reméltem, hogy még visszahozzák, elférne azért egy új visszatérő szereplő a csapatban.

Ismeretlen_37501 2009.11.25. 16:14:21

Szerintem vissza fog még térni, illetve látni fogunk még szomszédokat később is. Egyelőre jól elvannak így, majd ha szakítani fog az álompár. :)

Dave 2009.12.04. 16:41:30

TBBT: nagyon jó részek, szokás szerint... de miért kell annyi aláröhögést berakni?! HIMYM: tényleg el kéne kaszálni, mert olyan szar részeket adnak, pedig régen a kedvencem volt. Ezt a pofozgatást meg abba kéne hagyni! Utálom ha Barney-t bántják!
süti beállítások módosítása