2009.11.27. 11:40 teddike

#junkiefeketepentek

Címkék: sorozat 2009 2010

Eléggé értelmetlen bejegyzés lehet még ebből, de megírom pár sorban, hogy mi is történik ma. Péntek van, ezt gondolom tudjátok azért, ráadásul ha ma reggel a megszokott amerikai sorozatainkat vártuk volna, akkor ne keressük őket sehol, mert nincsenek. Miért? Tegnap este zabálták a pulykát, ünnep van náluk tehát, ami miatt se sorozat, se hír. Nem történik semmi. Ami egészen vicces, hiszen ott a nagy kérdés, mikor fordult elő utoljára veletek, hogy péntek reggel nem indítottátok el a letöltést? 

Ráadásul ma odakint Black Friday van. Ami a karácsonyi vásárlás kezdetét jelenti, amikor is megrohamozzák a boltokat, szó szerint kifosztják őket. Akik jártasak, vagy láttak már ilyen akciókat, nagyon jól tudhatják, hogy hatalmas engedményekkel juthatunk ilyenkor hozzá filmekhez vagy sorozatokhoz (meg sok minden máshoz is). Ennek persze mi egyáltalán nem vagyunk élvezői, csak nézni tudjuk távolról, hogy mi ez a nagy felhajtás. Mint ahogy a tegnapi Hálaadás sem a mi ünnepünk, de mivel erős junkiek vagyunk, egy kicsit hatással van ez a mi napjainkra is. #junkiefeketepentek

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://teddike.blog.hu/api/trackback/id/tr893141754

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása