2009.12.05. 00:18 teddike

Csak márciusban jönnek: FlashForward, V (2009)

Címkék: sorozat v 2009 2010 flash forward v 2009

Az ABC sem tudja, hogy mit akar, vagy nem biztos a dolgában? Nem tudom erre a választ, azt viszont igen, hogy az évad előtt még két abszolut kedvenc és fanfavorit sorozatnak számító FlashForward és V (2009) az évad végére le is köszönhet. Pedig a várakozások teljesen mások voltak, de ebbe most nem biztos, hogy bele kellene szaladnunk.

flashforward season oneAz biztos, hogy a FlashForward 10 rész után pihenőre ment. Ráadásul tette ezt úgy, hogy az utolsó 40 perc azért elég sok jó jelenetet hozott. Na nem a "hiro megjelenik hirtelen a metrón - heroes" vagy "whtgb - lost", de még így is messze a legjobb pillanatokat kaphattuk az előző részekhez képest. Éppen ezért szomorú most valahol az a hír, hogy három hónapot kell várnunk, hiszen csak március 4-én tér vissza a sorozat. Nagyon az ABC sem tudta megmagyarázni, hogy minek köszönhető ez. Annyit mondtak csak, hogy egyszerre, szünet nélkül szeretnék leadni a részeket. Gyorsan kiszámolhatjuk, hogy a maradék 14 részt 12 hétre nem tudják berakni, így várható dupla majd május környékén.

A V (2009) már könnyebb eset, hiszen a premier előtt tudtuk, hogy "gondok" vannak, és az ABC folyamatosan tolja a bemutatót, illetve a forgatás is leállt hosszabb rövidebb időre. Majd jött a szintén nem kellemes hír, hogy a novemberi sweeps során bepróbált négy rész után nagyon hosszú szünetre megy ez a sorozat is, hogy március 30-án, a Lost utáni idősávban visszatérjenek.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://teddike.blog.hu/api/trackback/id/tr403141774

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása