2009.12.08. 23:19 teddike

Nap képe: The Gorilla Experiment

Címkék: sorozat how i met your mother the big bang theory 2009 2010 accidentally on purpose nap kepe

Várnunk kellett egy kicsit a folytatásra, de ezen a héten ismét jelentkezett három "kedvenc" szitkomunk. Ezek közül mostanra már csak a The Big Bang Theory emelkedik ki, igaz ez már annyira, hogy az évad legjobb szitkomjának is kikiálthatom egészen nyugodtan. A nálunk Így jártam az anyátokkal ismert How I Met Your Mother továbbra is mélyrepülésben régi önmagához képest. És egyik nagy kedvencem, Joanna Garcia vendégszereplése sem sokat segített a dolgon. Ez a HIMYM már nem az, amit megszerettem, csak szenvedés az egész, röhögni sem nagyon tudok rajta, 5/10, és akkor sokat adtam rá.

the big bant theory - i'm crazy!Ehhez képest a Big Bang egy teljesen más kategória. Minden jelenetén röhögtem, minden második mondatát nyugodtan elmenthetnénk magunknak, és külön is nevethetnénk rajta. Igaz mostanában Raj hanyagolva van. De Penny és Sheldon közös jelenetei csillagos ötöst érdemelnek. Howard illetve a barátnője is remekül feldobják az egészet. Pontok tekintetében 8/10, ismét nagy volt a móka/kacagás/vidámság. Bónuszként, egy kép Penny-ről.

A jövőt illetően, idén még egy részt kapunk mindegyik szitkomból, aztán szünetre vonulnak, hogy a többi sorozattal együtt, 2010 elején visszatérjenek.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://teddike.blog.hu/api/trackback/id/tr343141783

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása