2010.01.10. 01:43 teddike

Moziajánló: Január

Címkék: film 2010 moziajanlo

Új év, új fogadalmak, de ami ennél is fontosabb új filmek. Legalábbis ez lenne a "menő". De sajnos nem mindig van ez így. Legalábbis nem lenne jó összehasonlítani az amerikai és a magyar bemutatók listáját, így nem is nagyon tesszük meg. Egyszerűen csak szürkén, a megszokott formában leírjuk, hogy hétről hétre milyen lehetőségek vannak.

Az első héten jönnek ismét a vámpírok, de nem a megszokott formában. A Daybreakers izgalmas mozi lesz, legalábbis az előzetesek alapján mindenképpen ott kell lenni a bemutatón. Mint ahogy a Leap Year is érdekes lehet. Igaz itt az Amy Adams iránti rajongás erősödik fel, és nem biztos, hogy a film önmagában megállná a helyét. A harmadik nagyobb bemutató, a Youth in Revolt-ban Michael Cera mutatja meg saját magának, hogy is kell csajozni, vagy badass-nek lenni.

daybreakers leap year the book of eli the lovely bones

A második héten egy nagy premier lesz, legalábbis ami mindenképpen érdekelne minket, illetve egy decemberben már pár helyen látott film lép ki a nagyobb közönség elé. Előző, a The Book of Eli mindenképpen a hónap egyik legjobban várt filmje. Utóbbi pedig, a The Lovely Bones országos bemutatója is reméljük sikeres lesz. A filmet sikerült már megnézni, írás is lesz róla, mert tetszetős darab lett.

A harmadik héten érdekes végignézni a filmek listáján, jobban mondva a főszereplőkön. Harrison Ford, Brendan Fraser egy filmben, Denis Quaid az angyalokkal jön, míg The Rock és Julie Andrews egy családi vígjátékban jelentkezik. Mondom a filmek címeit is, szépen sorban: Extraordinary Measures, Legion, The Tooth Fairy. A "középső"-re nyomjunk azért egy "várjuk" jelzőt.

A hónapot Mel Gibson-nal és Kristen Bell-el zárjuk. Igaz nem egy filmben játszanak majd. Előbbi az Edge of Darkness-el jelentkezik, míg utóbbi a When in Rome című romantikus vígjátékban.

Hazai pálya: az első héten, két héttel a premier után jön Sherlock Holmes. A másodikon, szintén pár hetes csúszással, de legalább bemutatásra kerül, Doctor Parnassus és a képzelet birodalma, illetve Hova lettek Morganék?. A harmadik héten, ismételve önmagam, több hetes csúszással A doboz és Pokoli édenkert. Az utolsó héten nálunk is bemutatásra kerül, közel 1,5 hónapos csúszással Antal Nimród új filmje, A szállítmány címmel. Az egyetlen egy hónapon belüli premier a Szökőév lesz, amely a hónap elején Leap Year címen mutatkozik be az amerikai közönség előtt.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://teddike.blog.hu/api/trackback/id/tr323141863

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása