2010.01.13. 00:24 teddike

Nem lesz negyedik Spider-Man!

Címkék: film 2012 spiderman 4

Legalábbis nem abban a formában, ahogy azt mi elképzeltük. A mai napok egyik legmeghatározóbb filmes híre ez, mely szerint a Sony felbontotta a korábbi paktumot, és nem kér a negyedik történetből. Nem lesz tehát több Sam Raimi rendezte Pókember, mint ahogy Tobey Maguire sem lesz többet Peter Parker. Azt már nem is írnám, hogy ki nem fog még visszatérni. Ráadásul pont ő fog a legkevésbé hiányozni.

no more spider-manVisszatérve a hírre, más irányba szeretnék vinni Peter Parker történetét. Vissza a iskolába, ahol láthatjuk úja az esetlen kölyköt, akit megcsíp a pók. Szóval kezdjük újra az egészet, igaz azt ígérik, hogy teljesen más stílusban. Mennyire lesz ez vajon sikeres? Nem korai ez még? 2012-re ígérik egyébként az új első részt. Szóval két év múlva lesz csak film, igaz Sam Raimi is azt nyilatkozta, hogy ha a kezében maradt volna a történet, akkor ő sem tudta volna korábbra összerakni.

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://teddike.blog.hu/api/trackback/id/tr193141871

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Serath/Tsabito 2010.01.13. 09:07:12

Én úgy olvastam legkorábbra 2012, ennél csak később lehet új film. Mindazonáltal ez nekem egy jó hír mivel én úgyis Raimi következő filmjét vártam, amiben a Warcraft lore-t fogja vászonra vinni, és eddig úgy volt, hogy csak a Spiderman 4 után kezdhet neki, talán így hamarabb meglesz.
süti beállítások módosítása