2010.02.17. 00:43 teddike

Berendelt a CW!

Címkék: sorozat gossip girl supernatural 90210 2009 2010 vampire diaries

Most már hivatalosan is. Az elmúlt hetek során már lehetett olvasni arról, melyek azok a sorozatok, amelyek szinte biztos, hogy újabb évados berendelést kaphatnak. Csoda nem történt, meg is kapták, így nézzük csak szépen sorba, mivel is találkozunk a következő, 2010/2011-es évadban:

vampire diaries

A hatodik évadra is biztosan visszatér a Supernatural. A rajongókat talán megosztja ez a hír, sokan szerintem szeretnék lezárni a történetet, ne reménykedjenek, még nincs vége. A Gossip Girl negyedik évadának berendelése szinten nem meglepő. Mint ahogy a 90210 harmadik és a Vampire Diaries második évadának bekérése sem fog meglepni senkit. A sorozatok mellett, még a Top Model is visszatér, de ezzel foglalkoztunk talán a legkevésbé.

Amik kimaradtak: One Tree Hill, Smallville, Melrose Place és a a Life Unexpected. Hozzáteszem, csak az első körös berendelésből maradtak ki. A sorsuk még nem eldöntött. Én sem nagyon találgatnék, viszont annyit elmondanék, hogy az évek óta belebegtetett Smallville finálé tényleg eljöhetne már. Mint ahogy az OTH vége sem ütne meg. Mondom ezt annak ellenére, hogy mindkét sorozatot nézem, szeretem is őket, de van egy pont, ahonnan már nincs értelem tovább folytatni. Remélem a CW pilot berendelései sikeresek lesznek. A Melrose és a LUX közül sokak szerint csak egyik maradhat. Én támogatnám az utóbbi berendelését, de a csatorna profiljába inkább az MP illik bele.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://teddike.blog.hu/api/trackback/id/tr493141976

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása