2010.02.26. 03:13 teddike

Moziajánló: 8. hét

Címkék: film 2010 moziajanlo

Megyünk a héten moziba? Ha igen, akkor ezek közül választhatunk:

Hazai bemutató (február 25):

  1. Éli könyve (The Book of Eli): Január közepén volt a világpremier. Posztapok film, Denzel Washington főszereplésével. Megnéztük, írunk majd róla.
  2. Hajrá Bliss! (Whip It): Drew Barrymore első rendezése, illetve Ellen Page az egyik főszereplője a filmnek. Szerintem dvd-n, ha lesz rá idő.
  3. Szinglik éjszakája: A heti magyar film, ráadásul Egerbe forgatták, és a premier előtti bemutató ott már egy hete meg is volt. Sas Tamás új filmje egyébként.
  4. Mindenki megvan (Everybody's Fine): Karácsonyra készült, Robert De Niro az egyik főszereplője, illetve több ismerős arc játszik benne. Nem sok esélyt látok rá, hogy sokan nézzék, főleg, hogy már több helyen is elérhető.

Amerika bemutató (február 26):

  1. Cop Out: Bruce Willis újra egy akció vígjátékban Tracy Morgan társaságában. Adunk neki egy esélyt?
  2. The Crazies: Ha ez előbbi kérdés volt, akkor erre egyértelmű a válasz. Ha jön, nézzük. Timothy Olyphant főszereplésével egy remélhetőleg nézhető horrort kapunk majd.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://teddike.blog.hu/api/trackback/id/tr873142004

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása