2010.02.27. 00:53 teddike

Márciusban jön a hidegzuhany

Címkék: sorozat film okossagok

Javítom is gyorsan magam, nem kell a címet teljesen komolyan venni, de mindjárt írom miről is van szó. A koca és állandó nézőket kérdezném, hogy mire lettek figyelmesek az elmúlt két hónapban? Akik tudták miről volt/van szó, azzal is képben voltak, hogy bizony kevesebb sorozat-részt kapunk ebben az időszakban. A koca nézők meg morogtak, hogy a megszokott reggeleken nincs mit töltsenek. Ennek az időszaknak itt most vége!

Hétfővel nem csak a március köszönt be, és vasárnap nem csak az Olimpiának lesz vége. Az évad talán legizgalmasabb időszaka veszi kezdetét, hiszen a sorozatok 90% visszatér. Talán a szeptemberi/október premier időszakban volt utoljára ilyen dömping. Azzal a különbséggel, hogy most már van egy 24, egy Lost vagy mondhatnám a most induló Parenthood-ot is. Március első hetén több mint 25 általam követett sorozatból lesz majd új rész. Itt most nem az a lényeg, hogy ezt überelni kellene, sokkal inkább egy figyelmeztetés, hogy bizony újra beindul az élet, és 20 illetve 40 perceket be kell illeszteni valahogy a hetünkbe.

És ha nem lenne elég a sorozatok sokasága, akkor tegyük hozzá gyorsan, hogy egy hét van az Oscar-ig is, szóval ennyi időnk van még esetleg behozni a lemaradásunkat a filmekkel kapcsolatban. Csak halkan jegyzem meg, a legjobb film-re jelöltek közül mindegyik nézhető már.

Ha már írtam, meg is kérdezem, hogy titeket mennyire hat meg a dolog? Vártok nagyon valamit? Esetleg arra vagytok kíváncsiak, hogy vajon egy hét múlva az Avatar mire lesz képes?

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://teddike.blog.hu/api/trackback/id/tr363142007

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása