2010.03.16. 17:55 teddike

Én mondom

Címkék: okossagok

Nincs rosszabb a hosszú hétvégénél, főleg ha rossz az időjárás. Mert csinál olyankor az ember? Semmit! Elmondom miért! Egyrészt pihenni akar, és azon idegeskedik közbe, hogy nem akar csinálni, de rossz is, hogy nem csinál semmit. Aztán ott van az, hogy nincs is kint jó idő, így nem tud kimenni, duplázódik az előbb leírt frusztráltság.

Nincs ez másképp egy blogger életében sem, bár egyrészt nem vallanám magam annak, másrészt viszont ilyenkor szívesen káromkodnék ízeset, mert jól esne. Nálunk áll az élet, amúgy meg pörögnek az események, ezerrel. Nem kevés elmaradás vár rám, lehet hosszú hetünk lesz megint?

Egy rövid kitekintőt olvashattatok, amikor nem más miatt, hanem saját hibámból kerülök egy elmaradozott pozicióba. Viszont innentől nincs megállás, korán van még, remélem Ti meg éhesek vagyok, vagy legalább olvasni akartok még pár sort.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://teddike.blog.hu/api/trackback/id/tr783142075

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása