2010.03.22. 20:35 teddike

Röpkék: Transformers 3

Címkék: film transformers 2011

Nem nagyon szoktam foglalkozni forgatás előtti hírek közlésével. Casting hírek sem nagyon szokott megjelenni, de ismét eljött az a pillanat, amikor a kivétel erősíti a szabályt. Már csak azért is, mert Michael Bay személyesen adott hírt a következő dolgokról:

  1. Egy hónap és kezdődik a(z) (elő)forgatás.
  2. Nagyon sok helyen forgatnak majd, ezeket nem sorolnám most fel. De mennek Kínába, Afrikába és Moszkvába is megfordulnak majd. Természetesen az amerikai helyszínek mellett.
  3. Hivatalos lett az a hír is, hogy Frances McDormand és John Malkovich is csatlakozott a csapathoz. Mint ahogy Ken Jeong is, akit mostanában az NBC-n a Community-ben láthatunk, de a Hangover-ben is megfordult.
  4. Valamit egy nagyon fontos casting hír, hogy az Autobotok társaságát egy Ferrari 458 Italia gazdagítja majd.

ferrari

Nem kell megijedni, nem mentünk át autós blogba, ez egy casting hír, és kezeljük is úgy tehát. Michael Bay egyébként ezeket az infókat saját blogján tette közzé. Így ha nekem nem hisztek, ott keressétek a válaszokat.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://teddike.blog.hu/api/trackback/id/tr913142101

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása