2010.03.23. 21:34 teddike

Bond 23 - Olivia és Pinto nélkül

Címkék: film 2011 olivia wilde freida pinto bond 23

A napokban szinte csak arról lehetett olvasni, hogy Olivia Wilde és Freida Pinto szerepet kaptak és vállaltak is a következő Bond filmben. Tudom, ez egy tipikusan pletyka és egyben bulvár hír, amit nem szabad meglovagolni. Így arról nem is készült bejegyzés, most viszont, pár nappal a pletyka felröppenése után kijelenthetjük, hogy ez a gruppen nem fog összejönni:

olga wilde bond

Pinto egyébként a napokban jelezte, hogy ez az egész csak pletyka, míg Olivia saját twitterén írta ki ugyan ezt. Szóval a képen látható hármas nem fog egy ágyban hemperegni. És az az igazság, hogy én ennek örülök. Nem tudom mennyire vagytok még képben, de a Quantum csendje is két nagyon erős eyecandy-vel volt reklámozva.

Akkora Gemma Arterton volt az egyik, aki szinte alig szerepelt a filmben és csak Bond ágyasa lett, illetve Olga Kurylenko, aki érdekes módon életben maradt és a badass good girlt játszotta. Szóval hasonló szerepekre nem kellene új csajok, találjanak ki valami mást, meg tőlem nyugodtan hozzanak valami új csajt, az sem fog nagyon érdekelni.

Aztán ne az legyen nekem, hogy ezek a pletykák visszafelé sülnek el, vagy mondjuk Mila Kunis-t találják meg a szerepre.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://teddike.blog.hu/api/trackback/id/tr643142106

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása