2010.03.26. 11:15 teddike

Moziajánló: 12. Hét

Címkék: film 2010 moziajanlo

Hétvégén három ismertebb(?) és három kevésbé ismert filmre válthatunk jegyet, ha a mozi mellett döntünk. Elnézve az időjárás előrejelzést, szükségünk lesz egy b tervre is, ezek közül lehet választani:

  1. Kecskebűvölők (The Men Who Stare at Goats): Nem a "mainstream" kategória, és a humora sem átlagos, ettől függetlenül adhatunk neki egy esélyt, már csak a szereplők miatt is.
  2. Így neveld a sárkányod (How to Train Your Dragon): A DreamWorks idei első nagy dobása, mindenképpen ajánlatos megnézni. Írtunk is róla, olvassátok el, aztán irány a mozi.
  3. Testvérek (Brothers): Ha még nem néztétek meg, akkor itt az ideje, akár moziban is. Jó színészek, erős drámázás ha nem unjátok még.

A maradék hármat inkább egy kalap alá venném, elkerülve azt, hogy sületlenségeket írjak róluk: Elveszett személyek körzete (Lost Persons Area) - Itt is, ott is (Tamo i ovde) - Milarepa (Milarepa).

Amerikai bemutató (március 26):

  1. How To Train Your Dragon: Minden fontos fentebb, viszont a hangok miatt angolul is nézni kell majd. Több mint 4 ezer moziban, reszkess Alice.
  2. Hot Tub Time Machine: Az év első igazán nagy vígjátéka? Lemaradtam valamiről, vagy tényleg ez lesz a nyerő film mostanában?
  3. Chloe: Limitált számban mutatják csak be, én meg ha kint lennék, akkor ezt nézném. Julianne Moore, Liam Neeson, Amanda Seyfried - a főszereplők.

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://teddike.blog.hu/api/trackback/id/tr73142122

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Dave 2010.03.26. 14:27:44

A sárkánynevelésre megyünk, eddig rosszat még nem olvastunk róla.
süti beállítások módosítása