2010.03.30. 23:57 teddike

Castle: Jöhet a harmadik évad

Címkék: sorozat castle 2009 2010

Ez azért mennyire visszafogott cím már? Pedig legszívesebben az összes felhasználható betűvel jelezném, hogy mennyire örülök én most. Nem mondom, hogy a legnagyobb kedvencem, de ott van a legjobbak között, és megérdemelten kapta meg a harmadik évados berendelést. Hétfő esténként bizonyított, éles helyzetben is képes 2,4 körüli ratinget hozni, 8 - 9 millió közötti össznézettséggel. Az elmúlt hetekben meg az is kiderült, hogy ha nagyon jó felvezetést kap, akkor most már tud élni vele. Rekordokat döntögetett ezen a héten is. Talán így egyáltalán nem meglepő a hír, hogy bizony jöhet a következő évad, ami 22 részesre van tervezve. Tehát már szeptember végén nézhetjük Richard Castle legújabb meséit.

castle

Nem kezdek el ódákat zengeni a sorozatról. Főleg mert nem egy  első osztályú nyomozós sorozat, viszont a két főszereplő miatt mindenképpen kötelező nézni. Nathan Fillion és Stana Katic közti kémia tehát sokak tetszését elnyerte. És most, hogy ez a jó hír megíródott, ideje elővenni a legújabb Castle részt, ami befejezi az előzőben elkezdett sztorit. És amiről a napokban majd biztos lesz egy hosszabb bejegyzés is.

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://teddike.blog.hu/api/trackback/id/tr193142136

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Dave 2010.03.31. 23:42:19

Jó hír! És a kép is jó, a második évad elején volt valamikor ez a jelenet ugye?
süti beállítások módosítása