2010.05.04. 12:57 teddike

Előzetes: Jonah Hex

Címkék: film jonah hex 2010

Az. Elmaradt. Bejegyzés. Péntekről. Így is kezdhetném, hiszen a videó fel lett töltve, nem sok idő lett volna beidőzíteni, de már nem került rá sor, korábban írtam miért. Most viszont senki nem ment meg titeket attól, hogy a Megan Fox combjával turbózott előzetest megnézzétek:

Aki látta a Van Helsing-et, sok meglepetés nem fogja érni. Egy emberről szól, akinek elvették a családját, megjelölték, hogy emlékezzen erre a napra, majd elkezdte hajtani a bosszú. Leírtam a lényeget nem? Az ellenfél ismert, a mellékszereplő jó bőr, viszont ezek a jelenetek annyira nem vettek meg. Viszont Megan Fox hangja miatt, még mindig azt hiszem, hogy pornót fogok nézni, meddig bírnátok ha csak ő beszélne hozzátok? Az előzetesben lévő jobb képeket erre találjátok. Két kedvencem is van, szerintem nektek is fog tetszeni.

Visszatérve a filmre, Josh Brolin főszereplésével június 18-án érkezik a mozikba.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://teddike.blog.hu/api/trackback/id/tr133142248

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása