2010.05.05. 21:20 teddike

Minden bokorban egy szuperhős

Címkék: film mozi thor x men kick ass captain america

Régen, pár évvel ezelőtt egy ismerősöm egészen jó véleménnyel volt a Sz.váradi szingli találkozóról. Annyit mondott, hogy "bárhova nyúlt, mindig p*nában találta a kezét", de itt van a fűrész tanga hasonlat is. Szóval ezt csak azért hoztam fel, mert most ez a helyzet szuperhősökkel. Bárhova néz az ember, bármilyen filmes oldalra téved, mindig szuperhősbe botlik.

Kezdődött az év a Kick-Ass boldogsággal, aztán jött az Iron Man 2, és közben rengeteg infó a jövő filmjeivel kapcsolatban. Itt a Thor első kép, Captain America utalás a korábban említett filmben és ehhez jött még jó pár casting hír, és premier dátum is. Egyszerűen nem lehet szabadulni tőlük, de persze ez nem is gond. A Captain America kapott egy röpke hátszelet, megtudtuk ki lesz a fő-gonosz, mármint Red Skull. A Marvel bejelentette, hogy Hugo Weawing lesz a gonosz. Illetve van bemutatóra dátum is, július 22, konkrétan 2011-ben.

Szintén a kapitányhoz tartozó hír, hogy Tony Stark apja nagyobb szerepet fog kapni majd a filmben. Azt tudjuk, hogy Iron Man 2-ben már szerepet kapott, legalábbis egy felvételen láthattuk, most John Favreau megerősítette, hogy a karakter szerephez fog jutni a jövő filmjében. Igaz, John Slattery nem valószínű, hogy eljátssza majd, ő sem tud már fiatalodni nagyon.

Szintén a napokban, mondtam én, hogy nincs határ, erősítették meg, hogy Matthew Vaughn fogja rendezni az X-Men: First Class című filmet. Az előzményeket fogja nekünk bemutatni, amikor Magneto még nem Magneto volt, és amikor még Charles Xavier-rel jóban voltak. 2010 nyarán kezdik a forgatásokat, és 2011 június 3-án kerül majd a moziba.

Bár a legnagyobb pletyka egyelőre, és a bevételek sem igazolják még a dolgokat, de elképzelhető, hogy jönni fog a Kick-Ass folytatás, 2012-ben. 2011-ben kezdenék el forgatni, és a Kick-Ass: Balls to the Wall címet dobták be így elsőre.

Egy szó mint száz, a Marvel beerősített. És akkor ha más vizekre evezünk, itt van még a pók, meg a denevér, és a zöld lámpás is mozgásban van. Szép jövőnk lesz, most már csak az a kérdés, hogy mi lesz ebből 3D meg IMAX?

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://teddike.blog.hu/api/trackback/id/tr633142263

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása